Jazzfive 20Aar 0491

SAMANTHA-ANTOINETTE & HIDDEN AGENDA

Der er gravet dybt i soul- og bluesmusikkens historie og projektet blander kendte klassikere med egne sange i et unikt musikalsk univers og yderst udadvendt show, der leverer en fest, både til hjertet og dansegulvet.

Samantha-antoinette har sunget gospel, blues, soul og jazz siden barnsben og hendes smukke, varme og kraftfulde stemme har taget hende verden rundt som baggrunds sanger for store internationale navne som bl.a. Depeche Mode og Jamiroquai. 

I 2014 mødtes de to parter tilfældigt på spillestedet Charlie Scott’s i København og de fandt hurtigt ud af at de var soulmates – både musikalsk og rent menneskeligt. Agendaen var hermed sat og Samantha-antoinette & Hidden Agenda går nu fra det skjulte og springer ud i fuld offentlighed med udgivelse af musikvideo og to single i foråret 2017. 

_____ 

JAZZ FIVE & SWEET BURLESQUE

Jazz Five og Sweet Burlesque præsenterer et helt nyt og unikt koncept, der tilbyder stemningsfuld New Orleans jazz blandet med moderne burlesque i et nutidigt, teasende, topproffesionelt og humørspækket show.

New Orleans Burlesque tager lytteren med på en rejse gennem et satirisk univers af livejazz, dans og improvisation. Læn dig tilbage og lad dig forføre af sprøde toner, fræk dans, skinnende saxofoner og tæt siddende strømpebånd. 

De to gruppers unikke måde at underholde på, giver samarbejdet en helt særpræget stemning, som spreder glæde og god stemning for publikum. I deres fælles projekt 'New Orleans Burlesque' bliver det bedste fra de to grupper mixet sammen og man får en fantastisk helaftensarrangement med svingende musik, forførende Burlesque piger og et stort smil på læben, når New Orleans Burlesque rammer festen.